Alkoholbehandling i trygge omgivelser

22 februar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Det er de færreste mennesker om udvikler et alkoholmisbrug med vilje. For de fleste alkoholikeres vedkommende er misbruget opstået gradvist. Der kan selvfølgelig være forskel på varigheden af udviklingen – men ingen bliver alkoholiker fra den ene dag til den anden.

Hvornår er man alkoholiker?

Groft sagt vil man have udvikler alkoholisme det øjeblik hvor ens forbrug af alkohol er kommet så meget ud af kontrol at det begynder at udgøre et problem for ens livsverden.

Når først et alkoholmisbrug er nået til dette punkt går det kun én vej hvis der ikke skrides ind. Mange alkoholikere oplever således at miste både job, børn, ægtefælle, bolig, venner og øvrige livsgrundlag inden de til sidst mister sig selv og dernæst deres liv.

Det er ikke unormalt at alkoholiserede individer dør en del tidligere end gennemsnittet – og at det liv, de fører indtil deres død, i løbet af de sidste ti år bliver mere eller mindre miserabelt. Derfor bør du, så snart du blot har en mistanke om at du er i færd med at udvikle et afhængigheds betinget misbrug, søge hjælp omgående. Du har nemlig kun et forholdsvis lille vindue.

alkoholbehandling

En væsentlig del af afhængighedens anatomi er nemlig fornægtelse og selvbedrag. Lader du dit misbrug gå sin gang risikerer du i løbet af få måneder ikke længere at være i stand til at erkende – eller for den sags skyld gøre noget ved – dit problem. Og derfor handler det om at gribe chancen mens den er der.

Søg hjælp på et professionelt misbrugscenter

Har du brug for den bedste alkohol hjælp der findes i Danmark kan du finde hvad du søger hos Behandlingscenter Stien. Behandlingscenter Stien har igennem mange år hjulpet alkoholikere og deres pårørende med at finde tilbage til livet og en tilværelse uden alkohol og afhængighed.

Du kan læse mere på hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder