Besøg Danmarks største byggeudstilling for inspiration og rådgivning

20 januar 2020
Astrid Pedersen
Besøg Danmarks største byggeudstilling for inspiration og rådgivning

Hvis du går rundt med en lille entreprenør i maven – i hvert fald når det gælder din egen bolig – er det altid morsomt og nyttigt at søge inspiration til ombygningen eller tilbygningen. Dette kan du for eksempel vælge at gøre på en byggeudstilling.

På en byggeudstilling vil du blive præsenteret for de nyeste og mest moderne bygge materialer, som vil åbne dine øjne for muligheder i forbindelse med renovering eller istandsættelse af dit hus eller af din lejlighed – eller måske opbygningen af dit nye sommerhus eller fritids hus.

Byggeudstilling hos HUSET i Middelfart på Fyn

I HUSET i Middelfart – tidligere kendt som Byggecentrum – finder du Danmarks største permanente byggeudstilling. Byggeudstillingen hos HUSET i Middelfart dækker over 28.000 kvadratmeter udstilling af alt fra træværk og fliser til drivhuse, have pavilloner og orangerier, som findes på det store udendørs areal.

Her finder du også 15 forskellige fritidshus, som du kan bese såvel indendørs som udendørs. De lækre fritidshuse er møbleret fra gulv til loft med skønt designer interiør, og selvfølgelig udstyret med de seneste og mest moderne teknologier til opvarmning og forsyning.

Nyt bad? Få gratis rådgivning og inspiration hos HUSET i Middelfarts byggeudstilling

Står du for at skulle renovere dit eksisterende badeværelse, eller måske opføre et helt nyt eet? Så kan du med fordel besøge byggeudstillingen i HUSET i Middelfart og få gode råd med på vejen hos de dygtige konsulenter fra de forskellige leverandører af badeværelses løsninger. Du bør for en sikkerheds skyld kontakte leverandøren forud for dit besøg, således at du kan være sikker på at få et møde med den ønskede konsulent.

Du kan få råd om alt fra vådrums sikring til indretning af dit badeværelse og det dertil hørende møblement. Besøg HUSET i Middelfart på hjemmesidenhuset-middelfart.dk og læs mere om den permanente byggeudstilling.

Flere Nyheder