Få bedre søgemaskineoptimering ved at give kunderne det, som de gerne vil have

16 februar 2018
Emilie Jacobsen
Få bedre søgemaskineoptimering ved at give kunderne det, som de gerne vil have

Når du vil ændre på teksterne på din hjemmeside, så de mere mere seo venlige, er det langt fra nok, at du bare ser på, hvordan du kan indarbejde søgeord. Det vil ikke få dem højt nok op på siderne. I stedet er det også meget vigtigt, at du sikrer, at der er noget indhold på siden, som dine kunder kan bruge til noget. Hvorfor skal de ellers følge med på din side?

Men når du skriver en lang tekst om noget, som du ved noget om, vil det være naturligt, at du kommer til at bruge dit søgeord mange gange. Det kan være, at du sælger sko. Så kan du skrive en guide til, hvordan man kan finde den rigtige skostørrelse. Det er vigtigt at lave en udførlig guide til det, for skostørrelser er forskellige, og når dine kunder ikke har mulighed for at prøve skoene, har de netop brug for en god og gennemgribende guide. 

Har du brug for flere råd til seo optimering, kan du for eksempel søge på nettet efter den omfattende guide, det danske firma Klikko har lavet om emnet. Der får du ikke bare råd til, hvordan du kan skabe nogle gode tekster, men også til alle de andre ting, som du kan gøre i forhold til din hjemmeside, der kan gøre den mere seo optimeret. 

Flere nyheder