Få det flotteste ansigt takket være en kosmetolog

02 november 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er ikke løgn, det man siger med, at førstehåndsindtrykket er så vigtigt.

Vi er godt nok samfundsdyr, der er formet af normer, fordomme, pli og opdragelse, så selvom vi ser en person, hvor vi ikke bryder os om udseendet, men vi er tvunget til at arbejde sammen med vedkommende eller hilse på personen, så smiler man og givet hånden.

Men hvis man kunne filme sådan et møde, så ville man tit kunne afkode i ansigtsmimikken, at vedkommende ikke kan lide den person, som man får øje på, men man skynder sig hurtigt at gemme den opfattelse væk, så man skal være hurtig for at se det.

Man låser blikke sammen, og så udforsker man personen derefter; så der er lidt længere fra, at man ser skoenes mærke, til man har bemærket hårfarven på vedkommende.

Der vil dog altid være undtagelser, hvis man nu ikke kan fæstne blikkene sammen, eller man er en kender af sko for eksempel.

Få det rette ansigt via en kosmetolog

Og sjælen sidder som bekendt i øjnene, så vi søger efter det blik, hvorfor det er nok så vigtigt, at man har et pænt og rent ansigt.

Det siger nemlig også noget om den sociale klasse, man kommer fra, om man har god hygiejne eller ej.

Uren hud eller hudproblemer er ikke pæne, om man så skal til jobsamtale, parmiddag eller på date.

Heldigvis er der en masse, man kan gøre ved den slags, så det ikke kun er på vej til et vigtigt møde, at man gør ens ansigt klar, hvor man måske tager et spejl med at se sig selv i løbende, så man holder den flotte facade oppe.

Man kan nemlig få hjælp fra en kosmetolog i København, der kan være med til at aflive en masse af de hudproblemer, som du ellers ikke kunne komme til livs.

Flere Nyheder