Få hjælp til renoveringen hos din lokale entreprenør

31 oktober 2020
Astrid Pedersen

Står du for at skulle have opført en tilbygning – for eksempel en carport eller et anneks – til dit hus, eller skal du have renoveret dine kontorfaciliteter? Så bør du kontakte et professionelt håndværkerfirma, som tilbyder totalentreprise som en del af deres ydelser – især når det handler om opgaver som involverer tømrerarbejde.

Tømrer arbejde er nemlig ikke for amatører, hverken når det handler om projekter i privat regi eller når det drejer sig om indretning og renovering af arbejdspladsen. Du bør således altid vælge en tømrer virksomhed med et vist renomme – og gerne en lokal en af slagsen.

Hvor kan jeg få hjælp til mit bygge projekt i Hellerup?

Er dit hus eller din virksomhed beliggende i Hellerup, Gentofte eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge det velrenommerede tømrer firma KF Byg ApS. KF Byg ApS har mange års erfaring inden for alle typer tømrer arbejde og entreprise opgaver.

Hos KF Byg ApS finder du de bedste kompetencer og ekspertiser når det handler om renovering eller redesign af dit kontor miljø. KF Byg ApS’ indehaver Kristian Frandsen har igennem mere end to årtier beskæftiget sig med netop dette område, og vil på baggrund af disse mange års erfaring helt sikkert kunne finde en løsning som matcher dine ønsker og din virksomheds behov.

Med afsæt i dine eksisterende faciliteter vil Kristian Frandsen fra KF Byg ApS hurtigt kunne sammensætte det perfekte team af dygtige faglærte håndværkere som i samarbejde med dig vil kunne skabe de flotteste og mest holdbare resultater. KF Byg ApS går aldrig på kompromis med de høje standarder, hverken når det gælder kvaliteten af det udførte arbejde eller når det handler om holdbarheden og bæredygtigheder af de til opgaven valgte materialer.

Du kan læse mere, og kontakte din entreprenør i Hellerup via KF Byg ApS’ hjemmeside kfbyg.dk

Flere Nyheder