Få lindring og bedring med AcuNova akupunktur

28 april 2021
Astrid Pedersen

Har du problemer med smerter i kroppen, eller lider du mere specifikt af en øjensygdom? Så kan du med fordel prøve AcuNova.

Hvad er AcuNova?

AcuNova er en forholdsvis ny måde at anvende akupunktur på. Protokollen og metoden er opfundet og udviklet af danskeren John Boel.

John Boel fandt ud af at denne metode er særligt effektiv i forbindelse med behandling af diverse øjen sygdomme, her under især AMD, også kaldet øjenforkalkning. Op til 85% af patienter som behandles mod denne degenerative sygdom ved hjælp af AcuNova vil have en positiv respons på behandlingen.

Hvordan virker AcuNova?

I modsætning til den traditionelle kinesiske akupunktur vil nålen placeres i leddene således at de rammer nervebanerne og dermed trigger en signal proces fra nerven til hjernebarken, hypofysen og hypothalamus. Disse vil stimuleres til at udløse stoffer som heler det aktiverede område.

Akupunktur punkterne som benyttes i forbindelse med AcuNova akupunktur er for de flestes vedkommende placeret i hænder og fødder, og er ikke i nærheden af punkter som har forbindelse til andre akupunktur systemer. Ved behandling af øjensygdomme kan to punkter, som er placeret nær øjenbrynene, også tages i anvendelse da akupunktur i disse punkter øger blod cirkulationen til øjets nethinde.

Der er altså gode indikationer for AcuNova ved øjensygdomme. Men AcuNova kan også sagtens bruges i forbindelse med behandling af andre dårligdomme.

AcuNova mod smerter

AcuNova er desuden en effektiv behandling mod smerter opstået i forbindelse med sports udøvelse, gigt eller slidskader på kroppen. Du vil efter blot få behandlinger opleve en mærkbar forbedring i din tilstand, en reduktion af smerte niveauet, og en bedre evne til at slappe af i det ramte område.

Hvor kan jeg få AcuNova i Slagelse?

Hos Akupunktur & Massage Klinikken tilbydes AcuNova behandlinger ved erfaren akupunktør. Du kan læse mere og bestille tid online på am-klinikken.dk.

Flere Nyheder