Få malet din bolig før du sælger

21 oktober 2021
Lotte Hindsberg

advertorial

Med mindre man slår en salgsopstilling op med ordene ruin, håndværkertilbud, trænger til en kærlig hånd osv, er det altid en god ide at få ens bolig til at se så præsentabel og indbydende ud som muligt. Både når den skal vurderes, når der skal tages billeder og når der kommer en mulig køber på besøg.

Derfor er det en god ide at få ryddet godt og grundig op, inde som ude, allerede inden en evt. ejendomsmægler kommer og skal vurdere din bolig. Er det lang tid siden at du har fået malet sidst, kan det også være en god ide at bruge de penge det koster at få malet. Det kunne f.eks. være en maler nyborg, hvis du bor i det område.

Ryd op med hård hånd

De fleste mennesker har det med at få samlet en masse ting, som så ender rundt omkring, nede under sofaen, sengen eller i hjørnerne. Hvilke også er helt fint til dagligt, men når der skal tages billeder og boligen skal sælges skal det ikke være der. Så skal der se lyst og rummeligt ud, så det er nemmere få en køber at se sig selv bo i boligen. Så ryd op med hård hånd. Du bliver glad for det senere.

Har du have gælder det samme der. Ryd op, slå græs, fjern ukrudtet og hvis huset eller terrassen trænger til maling så få det malet. Umiddelbart kan det godt virke som unødvendig ekstra arbejde og sure penge, men det er alt andet lige nemmere at sælge en bolig, hvor væggene er pæne og nymalet, end hvis køber skal skal til at bruge tid og penge på at få det gjort oven i en flytning.

Brug også lidt penge på blomster. Sæt et par blomster eller grene alt efter årstiden. Det får boligen til at se mere indbydende ud. 

Flere Nyheder