Få råd til en bedre bil med et bil lån

02 september 2019
Astrid Pedersen
Få råd til en bedre bil med et bil lån

Har du længe gået og overvejet at skifte din gamle, slidte bil ud med en nyere model – men tøvet, fordi prisen er for høj? Så bør du overveje om ikke det er en mulighed at optage et fordelagtigt billån, som kan dække denne engangsudgift. Der kan nemlig hurtigt vise sig at være flere besparelser ved at købe en ny bil frem for en brugt og slidt.

Hvorfor skal jeg vælge en ny bil i stedet for en brugt?

En bil, som har kørt rundt på vejene i mange år, vil helt naturligt blive slidt. Dette betyder, at de enkelte dele vil stå af én efter én – i hver deres tempo. Din bil vil, med andre ord, blive mere usikker at køre i. Der er ingen, der ønsker at have betænkeligheder ved at sætte sig selv eller familien ind i den bil, som skal fungere som daglig transport. Og når bilen skal på værksted flere gange hver måned, er det også en usikker situation.

Med en ny bil kan du udsætte disse irritations momenter i flere år. Nye biler kommer med en vis holdbarheds garanti, så du er sikker på at skulle køre mange kilometer før bilen begynder at stå af. Samtidig vil din nye bil ikke tilbringe flere timer på mekanikerens værksted, end den gør på vejene eller i familiens garage. Og skal den endelig have udskiftet en del, er reservedele til nyere biler både billigere og nemmere at få fat på, end det er tilfældet med de ældre modeller.

Der er, med andre ord, flere fordele ved at købe en nyere bil. Den eneste ulempe ved at købe ny bil er den høje pris – men her har du mulighed for at optage et fordelagtigt billån hos Ikano Bank.

Du kan se den smarte låneberegner, og beregne dit billån, på ikanobank.dk

Flere Nyheder