Find flotte trusser og forførende BH’er online

03 maj 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Ingen lingeri garderobe uden et BH og trusse sæt. Læs mere her om hvordan du sammensætter et sådant.

Find den bedste BH til din skikkelse

Når du står for at skulle vælge en BH bør du tage udgangspunkt i din krops facon. Og her er det ikke kun størrelsen det kommer an på. Det kan for eksempel ikke nytte noget at du vælger en BH som er for lille.

På samme måde bør du ikke nødvendigvis vælge en BH som måske opfylder de rette mål i forhold til omkreds og skålstørrelse. Det er også vigtigt at du vælger den rette model.

Hvis du hører til den slanke type med en relativt beskeden barm kan du opnå en større volumen med en padded BH eller en bralette. Og hører du til de mere toptunge vil en full cup BH kunne give dig den støtte du behøver.

image

Hvordan vælger jeg de rette trusser?

Hvis dit BH sæt skal være helt perfekt skal trusserne helst matche BH’en. Det kan dog sagtens lade sig gøre selv at sammensætte denne konstellation uden at skulle være låst fast på bestemte modeller.

Således vil du sagtens kunne kombinere en padded BH eller bralette med en tanga trusse i samme design, lige som en full cup BH med stor fordel kan sættes sammen med en maxi eller tai trusse som giver ekstra og særlig megen støtte. De to dele skal blot holde det samme design og dermed matche på det stilmæssige plan.

Når du sammensætter et BH sæt med elementer fra den samme designer kan du være helt sikker på at der skabes en rød tråd i dit samlede udtryk. Og du kan være helt sikker på at BH såvel som trusser holder samme høje kvalitetsmæssige standard når det gælder såvel design som anvendte materialer.

Find BH og trusser i den online shop på love-lingeri.dk.

Flere Nyheder