Fysioterapi i Herning ved erfaren fysioterapeut

06 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du kommet til skade med et led eller forstrakt en muskel – eller døjer du med permanente smerter relateret til eksempelvis en frossen skulder eller en diskusprolaps? Så er der hjælp agt hente hos en fysioterapeut.

Hvor kan jeg få den bedste fysioterapi i Herning?

Hvis du er bosiddende i den centrale del af Jylland, for eksempel Herning eller nærmeste omegn, kan du finde din lokale fysioterapeut hos Fyssernes Hus.

Fyssernes Hus er en sammenslutning af nogle af de bedste fysioterapeuter i Herning og opland. Når du vælger Fyssernes Hus som din fysioterapeut i Herning er du sikret en kompetent og professionel behandling som tager udgangspunkt i dine individuelle problematikker, skader og skavanker.

Som patient hos Fyssernes Hus er du garanteret fysioterapi som er særligt tilpasset netop din krop, og en behandling som adresserer dine fysiske dispositioner.

I forbindelse med dit første besøg hos Fyssernes Hus vil du gennemgå en grundig undersøgelse af din krop, og selv få mulighed for at gøre rede for dine oplevelser med eksempelvis smerter, stivhed, spændinger eller manglende mobilitet. På grundlag af denne undersøgelse vil din fysioterapeut udarbejde et individuelt tilrettelagt behandlings forløb som har til hensigt at sikre din bedring over et bestemt tids forløb.

Hvordan kan Fyssernes Hus hjælpe mig?

Uanset om du har brug for hjælp til at komme dig oven på en sportsskade, eller om du har oparbejdet en musearm eller en tennis albue i forbindelse med kontor arbejde, kan du få den rette hjælp til at lindre dine smerter og genvinde din bevægelighed hos Fyssernes Hus.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, eller er du via din private pensionsordning dækket ind af en sundheds forsikring, kan du muligvis opnå dækning af dine udgifter til behandling hos Fyssernes Hus. Du kan læse mere, og kontakte Fyssernes Hus direkte via klinikkens hjemmeside på fysserneshus.dk

Flere Nyheder