Hviid Boligadvokater giver jer den bedste rådgivning ved bolighandel

24 januar 2017
admin

Går I på boligjagt eller har I allerede fundet en skøn andel, ejerlejlighed eller et dejligt hus, som I gerne vil købe, så kan det være fristende at underskrive købsaftalen med det samme, så I hurtigt kan få nøglerne og flytte ind, men det kan godt betale sig at være lidt tålmodig og hyre juridisk advokatbistand til at tjekke alle dokumenterne igennem, før I sætter jeres underskrift. En bolig er som regel en dyr investering, muligvis den dyreste I kommer til at foretage, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at I først skriver under på aftalen, når I er helt sikre på, at alle dokumenter er juridisk kontrolleret og godkendt. Dermed kan I spare jer selv for et dyrt fejlkøb og søvnløse nætter. Siden den nye Ejendomsmæglerlov trådte i kraft er det kun tilladt for en professionel rådgiver at rådgive den ene part i en bolighandel, og ejendomsmægler er på sælgers side, så derfor er det nu endnu vigtigere, at køber har en dygtig boligadvokat ved sin side.

Kompetent og 100 procent uvildig rådgivning

Hos det landsdækkende advokatfirma, Hviid Boligadvokater, tilbyder de 100 procent uvildig rådgivning fra en kompetent og erfaren boligadvokat, som hurtigt og effektivt rådgiver jer, kontrollerer og godkender alle dokumenter i jeres bolighandel, så I kan være helt trygge ved at sætte jeres underskrift. Dog kan det altid anbefales at få indføjet et advokatforbehold, så I kan trække jer fra handlen, hvis boligadvokaten af en eller anden grund ikke kan godkende dokumenterne. Dermed kan I slippe for at betale godtgørelse til sælger. Salgsopstilling, købsaftale, BBR-meddelelse, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring, energimærke og ejendomsdatarapport er blandt de dokumenter, som bliver kontrolleret, og det er også boligadvokaten, som skriver og tinglyser skødet og foretager refusionsopgørelse.

Gratis første samtale med boligadvokat

Al rådgivning hos Hviid Boligadvokater foregår online via e-mails og telefon, så I hurtigt kan kommunikere, og det er meget mere fleksibelt, end hvis I skulle køre frem og tilbage til boligadvokatens kontor. I stedet kan I sidde hjemme i ro og mag og holde telefonmøde eller svare på mails, når det passer jer. Hastesager behandles også grundigt og effektivt. Hviid Boligadvokater har afdelinger i mange byer som f.eks. Odense, København, Ringsted, Kolding, Esbjerg, Aarhus og Aalborg, så der er helt sikkert også en afdeling nær jer. I kan møde boligadvokat Henrik Baastrand i denne præsentationsvideo https://www.youtube.com/watch?v=rhRh-VSNbcs, som fortæller, hvad Hviid Advokater kan tilbyde jer. I kan også bestille en gratis og uforpligtende samtale via kontaktformularen på Hviidadvokater.dk, hvis I ønsker at vide mere. På hjemmesiden finder I desuden en meget brugervenlig guide til bolighandel. Hviid Boligadvokater har gennemført mere end 12.000 bolighandler og er en juridisk sparringspartner, som skaber tryghed for jer, når I handler bolig.

Flere nyheder