Lån penge uden om banken

19 januar 2020
Lotte Hindsberg
Lån penge uden om banken

I dag er der flere muligheder for at låne penge, end at gå ned i banken og snakke med sin bankrådgiver. Du kan på internettet finde flere låneudbydere, der tilbyder dig at du kan låne penge. Ofte hurtigt og nemt og som regel uden at du behøver at stille den sikkerhed, som banken normalt vil kræve. En af dem er hurtigudbetaling.dk.

Modsat banken, der ofte er flere uger om at godkende eller afvise en låneansøgning, tager et online lån tit kun et par minutter før du har svaret. Acceptere du lånetilbudet, vil du ofte have pengene inden for få timer, max indenfor 24 timer. 

Få flere tilbud end 1

Da det er så hurtigt og nemt at søge og du har et lånetilbud indenfor få minutter, er det en god ide at ansøge om mere end et og så sammenligne dem. Derved sikre du dig, at du får det bedst mulige lån til færrest mulige penge. Det er vigtigt at lånene er sammenlignlige.  En af de ting du bør tjekke er lånenes ÅOP. ÅOP er, hvad du vil betale for et lån der løber i et år i renter. Ofte vil den type lån der tilbydes på internettet, have en langt kortere levetid, men til at sammenligne de forskellige tilbud er den fin. Som udgangspunkt vil et online lån være dyrere end hvad banken tilbyder. Det skyldes at der ikke stilles krav om sikkerhed og låneudbyder derved løber en større risiko, end hvis der var et krav om sikkerhed.

For at kunne ansøge skal du som minimum være 18 år. Nogle få kræver at du er 19 år, andre 21 år før de vil acceptere at låne dig penge. Derudover skal du have et NemID og ikke stå som dårlig betaler i RKI. Det er også et krav at du har en dansk adresse og en aktiv e-mail. 

Flere Nyheder