Lad din psykoterapeut på Frederiksberg hjælpe dig igennem din krise

22 oktober 2020
Astrid Pedersen

Er dit liv præget af tristesse, følelsen af utilstrækkelighed eller mangel på formål – eller slås du i det daglige med stress, angst eller depression? Så bør du overveje psykoterapi.

Hvem bør gå til psykoterapeut?

Du behøver ikke at være alvorligt psykisk syg eller have nogen form for diagnose for at kunne få glæde af et behandlings forløb hos en dygtig psykoterapeut. Du behøver heller ikke en henvisning fra en læge for at kunne konsultere en psykoterapeut. En psykoterapeut er til for dig som trænger til en håndsrækning i forhold til dine mentale, kognitive og psykiske – og måske endda eksistentielle – problematikker.

Mange mennesker går til daglig rundt og slås med uhensigtsmæssige tanker og følelser, som holde dem fast i samme rille. Mennesker er generelt vanedyr – og de dårlige vaner kan meget hurtigt komme til at tage over og få karakter af tvang. Der er herfra al stress, angst og depression udspringer, lige som du kan opleve eksistentielle kriser og kvaler når du går rundt for længe med et formørket sind. Derfor er det vigtigt at du gør noget ved disse problemer så snart du opdager at de findes. Og det er her din psykoterapeut kommer ind i billedet.

Hvad gør en psykoterapeut?

En psykoterapeut benytter samtalen som redskab til at skabe dybere indsigt i dine indre dynamikker, og der igennem opnå en højere erkendelse af hvorledes disse påvirker dine tanker og følelser.

Når du selv lærer at sætte ord på det der volder dig smerte og giver anledning til dine negative mønstre i hverdagen vil du også få lettere ved at adressere dine problemer og dermed overkomme dem. Du vil, sagt med andre ord, lære dig selv bedre at kende. Og med denne selverkendelse er du allerbedst rustet til at mestre tilværelsen på godt og ondt.

Bestil tid til en indledende konsultation hos en psykoterapeut via hjemmesiden https://camillaw.dk/ 

Flere Nyheder