Lad Hviids team bane vejen til drømmeboligen

27 januar 2017
Amalie

Er du eller I på udkig efter egen bolig i Odense? Så findes der mange udbydere af professionel vejledning at vælge imellem. Når man skal købe bolig, er det nemlig vigtigt, at man får hyret egen uvildig hjælp, hvis man vil sikre sig imod fejl i eksempelvis købsaftalen, som kan føre til uforudsete udgifter. En sådan hjælp findes i form af en boligadvokat. I Odense er der mange advokatfirmaer på markedet, som udbyder hver deres bud på den bedste service. Det kan være svært at finde frem til netop det advokatfirma, der kan tilbyde netop det, man søger.

Tryghed i handlen er især vigtigt, da man bør kunne stole på, at ens boligadvokat har de nødvendige kompetencer til at behandle ens sag bedst muligt. De skal kunne tage over der, hvor man som køber ikke længere kan finde rundt i de mange juridiske dokumenter. En bolighandel omfatter nemlig ikke kun den endelige købsaftale. Før denne underskrives skal man igennem mange andre trin i processen. Eksempelvis kan det være en god idé at få besigtiget ejendommen – også selvom dette allerede er gjort af sælgers team. Man bør nemlig altid vide sig sikker i sin sag, og have garanti for, at man kun skriver under på ting, som man er helt sikkert på er korrekte, og at man ikke indgår en aftale på et falsk grundlag. Ejendomsmægleren tager sig af sælgers interesse, og det er derfor vigtigt som køber at vide, at man har hyret en dygtigt uvildig boligadvokat, som er i stand til at tage sig af ens egne interesser på samme måde. 

Udover at sørge for ekstra besigtigelse af ejendommen skal en boligadvokat også gennemse miljøplaner, ejerforeningers aftaler og meget, meget mere. Der er altså lang vej fra første kig på huset til man endelig for første gang træder over dørtærsklen som de officielle nye ejere. Denne process skal man kunne føle sig tryg i at gennemgå, hvilket kræver den rette advokat ved ens side. 

Vælger man Hviid Advokater er man garanteret netop dette. Hviid Advokater er en boligadvokat i Odense, som matcher sine klienter med netop den boligadvokat, som har størst erfaring inden for området. Hver eneste advokat hos Hviid er nemlig specialiseret inden for få områder, hvilket gør dem yderst kompetente. Med en Hviid-advokat som sin vejleder i købet er man sikret en professionel, som sætter en ære i at fordybe sig i sagen og lukke alle juridiske smuthuller, som kunne have ført til en dårlig og uretfærdig handel.

Udover denne fordybende tilgang og mere end 27 års erfaring i branchen er Hviid også medlem af Advokatsamfundet. Det betyder, at Hviids advokater handler inden for visse etiske rammer, hvilket sikrer deres klienter en fair handel. Hviids team har med sin erfaring og faglighed været med til at gennemføre mere end 12.000 succesfulde bolighandler – men begås der alligevel en fejl, er deres klienter altid sikret af advokatfirmaets egen Codan-forsikring. Med Hviid som din samarbejdspartner er du dermed altid på den sikre side.

 

Flere nyheder