Lej en hyggelig kaffevogn i Aarhus

04 december 2020
Astrid Pedersen

Du kender sikkert godt de sjove og finurlige kaffevogne og kaffeknallerter, som står opstillet rundt omkring i det århusianske bybillede. De smarte mobile cafeer og kaffebarer dominerer især gadehjørner, torve og særligt befærdede områder i forbindelse med offentlig transport og større arbejdspladser.

Hos en kaffevogn kan det fortravlede arbejdende folk købe en hurtig kop dampende varm kaffe på vej til job. Om sommeren er det hyggeligt at nappe en kop kaffe fra den nærmeste kaffeknallert og sætte sig på en af de mange bænke rundt omkring i parkerne eller langs med åen. Og om vinteren er det skønt at kunne varme sig på en duftende og velsmagende kop friskbrygget kaffe fra morgenstunden for at komme i gang med dagen.

Lej din egen kaffevogn eller kaffeknallert i Århus

Måske har du selv prøvet at købe en kop kaffe brygget på friskristede bønner hos en af de mange kaffeknallerter eller kaffevogne i Århus. Men vidste du at man faktisk kan leje en sådan kaffevogn med tilhørende professionel espresso maskine og en smilende barista? Det er oplagt at leje en kaffevogn eller en kaffeknallert til festen eller receptionen, eller blot for at glæde medarbejderne på en ellers grå og kedelig dag.

Dine medarbejdere vil føle ekstra motivation hvis de kan få lov at starte dagen med en frisk kop kaffe, brygget og serveret af en dygtig barista som kender alle de forskellige bryg typer ud og ind. Uanset om dine medarbejdere sætter pris på kulsort kaffe, espresso eller americano, eller om de hellere nyder en caffe latte, en cortado, en flat white, en latte macchiato eller måske en cafe au lait eller cappuccino kan baristaen hjælp. Og til de, der ikke drikker kaffe, findes der kakao og te i de smarte kaffeknallerter eller kaffevogne fra Kaffeexpressen.

Du kan læse mere om hvorledes du lejer en kaffevogn på Kaffeexpressen.dk.

Flere Nyheder