Lys op i mørket med flotte lyskæder

25 november 2020
Tina Høy

Lyskæder udendørs er noget af det fine ved december i Danmark. Mange pynter i den mørke tid med lyskæder på altaner, langs huskanten og hoveddøren samt på hække og buske. Et hus, der er indkredset i en lyskæde, er så smukt, og noget, som alle forbipasserende ligger mærke til. Med lyskæder glæder du faktisk ikke kun din egen familie, men også alle naboer, gæster, forbipasserende m.fl.

På websitet spotshop.dk kan du finde alle mulige former for lyskæder, og der er noget for enhver smag.

Man husker de hjem, man har passeret, hvor beboerne er gået lidt amok og synes, det er sjovt at være ekstraordinær med mange lyskæder og blinkende juleting. Det hjem skal man lige forbi på aftengåturen, da det er et imponerende syn, så måske vil du have et af de hjem i år? 

Du kan endda få lyskæder, der har så mange eller kraftige lys, at de giver din indkørsel, hoveddør eller altan lidt lys. Mange vælger ikke kun at lyse mørket op i december, men har lyskæderne hængende fra november til lyset vender mere tilbage i marts måned.

Lyskæderne fås både i farver og med hvide pærer, så det er smag og behag, hvad man er til. Nogle har også timere, så man ikke selv skal huske at tænde og slukke. 

Find din smukke lyskæde på spotshop.dk

På spotshop.dk kan du fx finde en lyskæde i god kvalitet med 768 LED af mærket Grundig. Det er mange lys til 349 kr., og den har timer indstillet til 6 timer, dvs. fra eftermiddag til aften. Du kan tydeligt se, at timerfunktionen er aktiveret, da den lyser grønt. Her er der tale om neutrale hvide lys. Dens samlede længde er 9,5 meter, hvoraf de første 5 meter er forlængerledning, så den kan nå hen til det, du gerne vil lyse op. Den har 2 års garanti. 

Udover diverse korte og lange kæder, kæder til juletræet osv., kan du få en lysslange, der lyser flot rød. 

Flere Nyheder