Overlad trygt regnskabet til en dygtig bogholder

23 april 2019
Astrid Pedersen
Overlad trygt regnskabet til en dygtig bogholder

De fleste virksomheder har et regnskab, som skal føres – og for mange er der i højere grad tale om en sur pligt end om en lystbetonet aktivitet. Til alt held findes der mennesker, som arbejder lige så passioneret med regnskaber, som du arbejder med dit kerneområde – og blandt dem finder du de dygtige bogholdere.

Hvilke funktioner udfylder en bogholder i en virksomhed?

En bogholder er typisk en medarbejder, som er uddannet inden for regnskab eller kontor. Bogholderen udfylder typisk flere funktioner, som for eksempel regnskabs assistent, økonomi assistent og administrativ konsulent. En dygtig bogholder kan nemlig sagtens fungere som rådgiver for virksomheden når det handler om de daglige finansielle spørgsmål.

Der ud over holder bogholderen styr på regnskaberne og foretager løbende bogføring af bilag samt afstemning. Blandt de rutinemæssige opgaver, som en bogholder kan udføre, finder vi udbetaling af løn og honorarer, udstedelse af fakturaer, samt forberedelse af diverse bogførings materiale.

Bogholderen er også altid up to date med de nyeste skatteregler, således at skat bliver beregnet på et aktuelt grundlag. Du vil med en dygtig bogholder altid have et tilbunds gående billede af virksomhedens øjeblikkelige finansielle status.

I forbindelse med årsregnskabet har bogholderen også en vigtig funktion. Det er nemlig din bogholder, som sørger for, at regnskabet er afstemt og korrekt opstillet, når revisoren kommer på besøg i forbindelse med udfærdigelse af årsrapporten. Hvis bogholderen har gjort sit arbejde ordenligt, vil revisoren uden videre kunne godkende regnskabet – og så bliver revisionen billigere for dig.

Find dygtige og billige bogholdere og revisorer hos Din Lokale Revisor

Hvis du er på udkig efter en billig bogholder, som kan forestå din løbende bogføring af bilag samt klargøring af dit årlige regnskab, kan du med fordel kigge forbi lokalerevisorer.dk og udfylde skemaet. Så får du en hurtig tilbagemelding, og et tilbud på bogføring i nærheden af dig.

Flere Nyheder