Tag noget lærdom med hjem fra et cocktailkursus til en polterabend

27 februar 2021
Anders Lundtang Hansen

Af gode grunde er der kommende ægtemænd – og kvinder – der frabeder sig den store omgang af festivitas, når de snart skal giftes, og man ikke kan undgå den forestående polterabend.

Det kan have noget at gøre med, at man ikke kan holde til så mange aktiviteter på en dag, specielt ikke hvis man starter tidligt.

Måske er man heller ikke til at få rykket ens grænser den dag, når andre nu skal arrangere det, og det trods alt skal forestille at være den sidste store fest som single, man bliver udsat for.

Formentlig er det også noget med, at man ikke vil ligge radbrækket i kroppen og ondt i hovedet i dagene efter, fordi man ikke er vant til den livsstil længere, så man trods alt kan se pæn ud ved alteret.

Så man finder måske på en aktivitet, man rent faktisk kan få noget ud af, blive klogere på og opleve sammen.

Det kunne være til et cocktailkursus: https://igotspirit.dk/polterabend/ 

Hold fokus og bliv bedre til at lave drinks

Som nævnt har man sjældent medbestemmelse over, hvad der skal ske til sådan en polterabend, men har man gode venner, så kan man signalere, hvad man godt kunne tænke sig – og IKKE tænke sig – af omfang og oplevelser.

Helst ikke noget med druk fra tidlig morgenstund og ydmygelser.

Så gruppen omkring en kommer så frem til, at man da kunne blive bedre til at lave drinks ved at tage på et cocktailkursus.

Det kan man jo så blære sig med, når man skal giftes og vises sig til festen bagefter!

Men selvom det er hyggeligt og en polterabend, så bør man jo få noget ud af de penge, så vær opmærksomme og sug viden til jer, så I rent faktisk bliver bedre eller måske ligefrem lærer, hvad I altid har gjort forkert.

De fleste tror jo, de godt kan blande drinks, men de sjasker faktisk bare en masse væsker tilfældigt sammen.

Flere Nyheder