Træemballage bliver måske også snart brugt i andre brancher i bredere omfang

14 december 2020
Anders Lundtang Hansen

Træemballage kan være mange ting, og det kan du endda se nærmere på her: https://www.kjk-krogh.dk/traeemballage 

Her ser man det blandt andet som den slags, de fleste forbinder det med: at man har nogle store sager, der skal transporteres, så man bokser dem ind i træ, hvor der så er dækket godt til inde i kassen, så den givne vare ikke går i stykker.

Den slags har man set i mange år, da det er nemt at bruge træ til at indpakke ting med, og man kan bruge genbrugstræ til den slags, og det var også noget af det første, man brugte til at transportere med, inden man opfandt plastik med videre.

Den tendens er der andre brancher, der har fået øjnene op for, nu hvor det er blevet endnu vigtigere end nogensinde, at vi sparer på ressourcerne og kun bruger det, der er højest nødvendigt – og gerne genbruger i det uendelige.

Det er smart at pakke ting ind i træ

Man ser jo nogle butikker i ind- og udland, der bruger træemballage af mere porøs art til at pakke mindre varer ind i, så man slipper for papir og plastik, da man så kan nøjes med nogle trægenstande til det.

Og man kan skaffe den slags som brugte genstande, og det lige så smarte er, at slutbrugeren kan genbruge dette.

Man kan således efterfølgende bruge det til udsmykning, til at tænde op med, eller man kan endda bruge det til at sende noget andet videre med igen!

Det er ikke alt træemballage, man kan genbruge så meget, men det er trods alt vigtigt, at man gør forsøget, da man på den måde er med til at sikre, at vores planet ikke bliver forurenet i samme omfang, som det sker nu og tidligere er sket.

Selv de små handlinger kan gøre en stor forskel.

Flere Nyheder