Valg af den rigtige vicevært har stor betydning

17 maj 2020
Lotte Hindsberg

Som ansvarfuld bestyrelse er det jeres ansvar at finde en vicevært eller et ejendomsservicevirksomhed, der kan varetage opgaven. Det er ikke underordnet hvem der sættes til opgaven, da det typisk vil være den person der vil komme til at kende bygningen bedst. Det vil være ham der har det daglige ansvar med vedligeholdelse og derfor vil han også vide om bygningen er sund eller om der er områder, der kræver til lidt ekstra opmærksomhed. Alt afhængig af hvilken løsning i har, kan viceværten selv udføre mindre opgaver, andre gange kan det være nødvendigt at få en håndværker ud og ved store opgaver skal bestyrelsen inddrages. 

Fordelen ved en ejendomsservice

De mangeartede opgaver der kan være i en ejendom, alt efter størrelse kan tale til fordel for en ejendomsservice, da der ofte er flere typer viceværter og håndværkere tilknyttet. Det betyder at i har mulighed for at lave en aftale, hvor det er muligt at få en håndværker ud, hvis der er behov, frem for at i skal ud og finde en.

Mange ejendomsservicefirmaer har også den fordel, at de er så store og fleksible, at de uden problemer kan sende en anden ved sygdom og ferier.

Får altid mere end et tilbud

Når i skal finde den rigtige løsning der passer til jeres ejendom er det en god ide at få et tilbud fra flere virksomheder. Det giver jer en ide om prisniveauet og i har bedre mulighed for at forhandle jer frem til en god og fair aftale. Husk at den skal være tilstrækkelig fleksibel til at tage højde for stormflod og isvintre også uden at det kommer til at koste jer en formue i ekstra betaling. Det er en god ide også at bede om referencer og høre hvad nuværende og tidligere kunder har haft af erfaringer med selskabet. 

Flere Nyheder