Ved fiskeri skal man kende til de gældende regler

25 april 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvis du er en ferm fisker, så handler du nok på Fluer.dk, og så har du også styr på, hvad man må fange, og hvornår man må det.

Det kan jo handle om, hvad der er i sæson og ikke er, og så er der jo steder, hvor man ikke må fiske.

Andre gange kan man måske ligefrem få at vide, hvad der er for mange fisk af et sted, så man gerne må fiske en hel del, så man kan holde bestanden nede.

Den slags kender man nok til og næsten på rygraden, fordi man fisker mange steder i Danmark – men hvad så når man er i udlandet?

Det kan jo netop være for at prøve at fiske noget helt andet, at man rejser til udlandet for at fiske, eller man tager fiskegrejet med, når man skal på ferie, for der kan være en chance for at fiske, mens man er på ferie med familien.

fiskeri

Sæt dig ind i sagerne med fiskeri, hvor du er

Det ville jo ikke være heldigt, hvis man blev opdaget, og man fik en bøde for at fiske et sted, og måske kan man endda være så uheldig, at man fanger en meget sjælden fisk eller lignende, og så kan man risikere fængselsstraf i et givent land!

Derfor er det bedre at være på den sikre side, så man ikke begår et lovbrud i et andet land i ens iver efter at fiske.

Af samme grund kan det være smart at forhøre sig for eksempel via de sociale medier eller et forum for fiskere, om der er nogle mennesker i det givne land, der kan vise en et godt sted at fiske.

For selvom man så har lært reglerne at kende, så vil man jo også øge ens chancer for at fange noget, og der kan man lige så godt trække på de lokales ekspertiser. 

Flere Nyheder